Nosečnost - Enterosgel

Nosečnice in doječe matere

NOSEČNICE in DOJEČE MATERE
Enterosgel je medicinski pripomoček zasnovan na naravnem siliciju in je popolnoma varen za uporabo med nosečnostjo in dojenjem. Ob prehajanju skozi prebavila bo na svojo površino vezal toksine, škodljive snovi, bakterije, viruse in alergene ter jih po naravni poti z blatom v 8-12 urah popolnoma izločil iz prebavil.
Zelo hitro bo ustavil drisko, ob daljši uporabi (vsaj 14 dni) pa učinkovito pomagal pri slabosti, napihnjenosti in prebavnih krčih ter hkrati razstrupil vaš organizem.
Uporaba: za točno doziranje glede vaših zdravstvenih težav, uporabite navodila o uporabi navedena pri posameznih Zdravstveni težavi.
MALČKI in OTROCI
Enterosgel je medicinski pripomoček zasnovan na naravnem siliciju in je popolnoma varen za uporabo pri otrocih od 1 leta naprej. Ob prehajanju skozi prebavila bo na svojo površino vezal toksine, škodljive snovi, bakterije, viruse in alergene ter jih po naravni poti z blatom v 8-12 urah popolnoma izločil iz prebavil.
Zelo hitro bo ustavil drisko, ob daljši uporabi (vsaj 14 dni) pa učinkovito pomagal pri slabosti, napihnjenosti in prebavnih krčih ter hkrati razstrupil organizem. Ob pravočasni uporabi hitro pomaga pri vseh vrstah drisk, tako bakterijskih kot rotavirusnih, učinkovito pa podpre tudi zdravljenje vseh vrst alergij, atopičnega dermatitis in ostalih težav.
Uporaba: po priloženih navodilih o uporabi glede na starost otroka.