Razstrupljanje - Enterosgel

Selektivno 14-dnevno razstrupljanje


14-dnevna uporaba izdelka Enterosgel podpre naravne telesne sisteme za izločanje nastalih in nakopičenih strupov, težkih kovin, radioaktivnih elementov, ostankov hrane in alkohola iz telesa, kateri se v njem nabirajo ob neustreznem življenjskem stilu in neuravnovešeni prehrani. Enterosgel te snovi veže v črevesju in s tem prepreči njihovo nadaljnjo absorpcijo (vezavo) iz prebavil v telo. V črevesju veže tudi bakterijske toksine in viruse ter jih v 10-12. urah z blatom izloči iz črevesja, s tem pa podpre vaše telo in imunski sistem.

Razstrupite sebe, svoje prijatelje in družino! Zdravje je najpomembnejše!

Priporočeno doziranje

odmerjanje glede na starost; načini vnosa;
Odrasli in otroci nad 15 let:
  • 15-22.5 g tri krat na dan (15 g = 1 jušna žlica)
Otroci stari 7-14 let:
  • 10 g tri krat na dan (10g = 2 čajni žlički)
Otroci stari 1-6 let:
  • 5 g tri krat na dan (5g = 1 čajna žlička)
Poplaknete z zadostno količino tekočine (200 ml za odrasle in otroke, starejše od 7 let, 50-100 ml za otroke, stare od 1-6 let). Zadosten vnos tekočine je potreben kot del osnovnega zdravljenje akutne driske. Uporabite 1-2 uri pred ali po obroku ali jemanju zdravil.


NASVET
V primeru, da vam 3-kratno dnevno jemanje izdelka Enterosgel predstavlja problem (zaradi zaposlenosti ipd.), lahko dnevni vnos pri odrasli osebi (3 žlice ali 3 vrečke = 45g/dan) razdelite na 2-kratni vnos (½ dnevne količine zjutraj in ½ dnevne količine zvečer) ali pa 1-kratni vnos (3 žice/vrečke pred spanjem). Enak način jemanja se lahko aplicira tudi na otroke in dojenčke, le da upoštevate Navodila za jemanje in dnevne količine pri otrocih in dojenčkih!

Enterosgel paketi za razstrupljanje:mautic is open source marketing automation