Nosečnice in doječe matere

Domov > Nosečnice in doječe matere
Varen za nosečnice in otroke nad 1 letom starosti.
Varen za nosečnice

Nosečnice in doječe matere


Enterosgel je medicinski pripomoček zasnovan na naravnem siliciju in je popolnoma varen za uporabo med nosečnostjo in dojenjem. Ob prehajanju skozi prebavila bo na svojo površino vezal toksine, škodljive snovi, bakterije, viruse in alergene ter jih po naravni poti z blatom v 8-12 urah popolnoma izločil iz prebavil.


Zelo hitro bo ustavil drisko, ob daljši uporabi (vsaj 14 dni) pa učinkovito pomagal pri slabosti, napihnjenosti in prebavnih krčih ter hkrati razstrupil vaš organizem.


Uporaba: po priloženih navodilih o uporabi glede na starost odrasle osebe.

Malčki in otroci


Enterosgel je medicinski pripomoček zasnovan na naravnem siliciju in je popolnoma varen za uporabo pri otrocih od 1 leta naprej. Ob prehajanju skozi prebavila bo na svojo površino vezal toksine, škodljive snovi, bakterije, viruse in alergene ter jih po naravni poti z blatom v 8-12 urah popolnoma izločil iz prebavil.

Zelo hitro bo ustavil drisko, ob daljši uporabi (vsaj 14 dni) pa učinkovito pomagal pri slabosti, napihnjenosti in prebavnih krčih ter hkrati razstrupil organizem. Ob pravočasni uporabi hitro pomaga pri vseh vrstah drisk, tako bakterijskih kot rotavirusnih in kroničnih oblikah diareje, učinkovito pa podpre tudi zdravljenje vseh vrst alergij, atopičnega dermatitisa in ostalih težav.


Uporaba: po priloženih navodilih o uporabi glede na starost otroka.

Varen za otroke nad 1 letom
© 2018 Enterosgel Slovenija. Vse pravice pridržane. Izdelava: bplanet.si