Atopični dermatitis


Pri analizi je bila opažena statistično značilna sprememba (izboljšanje) simptomov: obseg ekcemov, intenzivnost težav, občutek srbečice, težave s prebavo, ali splošna utrujenost.

Uporaba izdelka ENTEROSGEL® je popolnoma neinvazivna metoda zdravljenja. V obstoječi literaturi niso opisani nobeni resni, škodljivi učinki enterosorbentov. ENTEROSGEL® se lahko uporablja tudi pri otrocih, pa tudi med nosečnostjo in dojenjem. Na podlagi objavljenih podatkov lahko medicinski pripomoček ENTEROSGEL® velja za varnega za oralno uporabo pri ljudeh, prav tako pa zaužitje ENTEROSGEL®-a velja za preprosto in dobro sprejeto s strani bolnikov.

Uporaba ENTEROSGELA pri kompleksnem zdravljenju atopiskega dermatitisa
Atopijski dermatitis mednarodne strokovne organizacije opredeljujejo kot kronično vnetje kože, ki nastane tudi zaradi prirojenih motenj zaščitne funkcije kožne bariere.
Preberi več
Optimizacija terapije z enterosorbenti pri akutnih črevesnih okužbah otrok z atopičnim dermatitisom
V zadnjih letih se pojavnost alergijskih bolezni povečuje pri otrocih vseh starostnih skupin. Po nedavnih statističnih podatkih te bolezni prizadenejo do 35% evropskega prebivalstva. Atopijski dermatitis je najbolj razširjena alergijska bolezen.
Preberi več
Klinična učinkovitost Enterosgela pri korekciji sistemske endotoksemije pri otrocih z atopijskim dermatitisom
Endotoksini so biološko aktivne spojine iz lipopolisaharidov celične membrane gram-negativnih bakterij.
Preberi več
© 2018 Enterosgel Slovenija. Vse pravice pridržane. Izdelava: bplanet.si