Za otroke


Pojav driske pri dojenčkih in otrocih ni redek, vzrokov pa je več. Lahko je to bakterijska okužba, celo parazitska, najpogostejši vzrok pa je zagotovo virusna okužba.

ENTEROSGEL klinično dokazano skrajša trajanje akutne driske, je primeren za otroke od enega leta starosti dalje, prav tako pa je enostaven za uporabo – le zmešate ga s kozarcem vode, lahko tudi s sokom ali čajem.

ENTEROSGEL ni zdravilo in se ne absorbira v krvni obtok ter le prehaja skozi prebavni trakt po naravni poti. V približno 12 urah se izloči z blatom.

ENTEROSGEL temelji na organskem mineralu. Je nežen do črevesja, popolnoma nealergen, ne vsebuje dodatkov ali konzervansov, ne vsebuje sladkorja, glutena, laktoze in je veganski.

ENTEROSGEL je namenjen simptomatskemu zdravljenju akutne driske. Izdelek deluje tako, da v črevesju veže bakterijske toksine, presnovne snovi virusov in druge škodljive snovi, ki lahko povzročijo drisko, nato pa jih popolnoma izloči iz telesa, skupaj z blatom.ENTEROSGEL tako učinkovito zmanjša pogostost odvajanja blata in trajanje driske.

Kaj so rotavirusi?
Rotavirusi so okrogli virusi, ki povzročajo obolenja pri ljudeh in živalih. So zelo kužni in se hitro širijo ter povzročajo izbruhe in epidemije v vrtcih, domovih za ostarele, med medicinskim osebjem.
Preberi več
Akutne črevesne okužbe (AII)
Kljub izboljšanju življenjskih razmer, izvajanju preventivnih in kurativnih ukrepov, ostajajo akutne črevesne okužbe do danes ena najpogostejših težav v pediatrični praksi.
Preberi več
Vloga endotoksemije pri antifosfolipidnem sindromu pri novorojenčkih mater s srčnožilnimi patologijami
Nosečnice, matere in novorojeni otroci spadajo v ranljive skupine, saj imajo možnost razvoja hudih bolezni in zapletov. Med temi boleznimi imajo bolezni srca in ožilja posebno vlogo med nosečnostjo.
Preberi več
Polimetilsiloksan polihidrat (Enterosgel) pri kompleksnem zdravljenju otrok z boleznimi prebavil, v prvem letu življenja
Vrednotenje klinične učinkovitosti polimetilsiloksan polihidrata (Enterosgel) pri kompleksnem zdravljenju otrok prvega leta življenja z boleznimi prebavnega sistema.
Preberi več
© 2018 Enterosgel Slovenija. Vse pravice pridržane. Izdelava: bplanet.si