Imunski sistem je sistem organov in specializiranih celic, ki nadzorujejo organizem in ga varujejo pred okužbami. Ključna značilnost imunskega sistema je sposobnost razločevanja med telesu lastnimi in tujimi snovmi, pri čemer v normalnih pogojih samo tuje sprožijo imunski odziv. Te tuje snovi se imenujejo antigeni, bakterije, virusi, itn. Ob preobremenjenosti imunskega sistema lahko pride do spremljajočih bolezenskih stanj in slabega počutja, utrujenosti, nejevolje in pomanjkanja energije. Hkrati pa je taka oseba bistveno bolj dovzetna za bakterijske in virusne okužbe. Osnova za optimalno delovanje organizma in hkrati tudi imunskega sistema je uravnotežena prehrana, gibanje, zdrav življenski stil.

Že rimski zdravilec (Avicena) je kot osnovo dolgotrajnega zdravja in dobrega počutja priporočal uporabo enterosorbentov za razstrupljanje, zato je Enterosgel kot vodilni enterosorbent nove generacije prava izbira za vas in vašo družino.


Razstrupljanje / detox:

14-dnevno razstrupljanje (minimalen čas razstrupljanja)

Po navodilih o uporabi Paket Enterosgel Trojček

21-dnevno razstrupljanje (optimalno razstrupljanje)

Po navodilih o uporabi Paket Enterosgel Trojček + dodatna 225g tuba

1-mesečno razstrupljanje

Po navodilih o uporabi Paket za 2

2-mesečno razstrupljanje

Po navodilih o uporabi Družinski paket

Uporaba

Način 1
Način 2
Pred uporabo tubo dobro pretresite! Poplaknete z zadostno količino tekočine (200 ml za odrasle in otroke, starejše od 7 let, 50-100 ml za otroke, stare od 1-6 let). Zadosten vnos tekočine je potreben kot del osnovnega zdravljenje akutne driske. Uporabite 1-2 uri pred ali po obroku ali jemanju zdravil.
© 2018 Enterosgel Slovenija. Vse pravice pridržane. Izdelava: bplanet.si