Sečila so organski sistem, ki spada med izločala in skrbijo za enakomerno sestavo telesnih tekočin tako, da izločajo telesu nepotrebne. Med sečila spadajo ledvici, ledvična meha, sečevoda, sečni mehur in sečnica. Če ledvici ne delujeta optimalno, drugi sistemi ne morejo popolnoma nadomestiti njihovega delovanja, zato pride do samozastrupitve telesa. Uremični toksini in presnovni produkti se lahko izločijo preko prebavnega trakta, zato se pri kroničnem popuščanju ledvic močno poveča njegova vloga, vendar te snovi nato krožijo iz črevesja nazaj v telo. Enterosgel v prebavnem traktu veže te snovi in izločke in prepreči njihovo ponovno reabsorpcijo ter s tem prekine obrat strupenih in potencialno škodljivih snovi. S tem se razbremeni sistem za razstrupljanje telesa, za katerega so odgovorne krvne beljakovine oziroma serumski albumin. Uporaba izdelkov Enterosgel vzdržuje optimalno vezavo in razstrupljevalno funkcijo serumskega albumina. Taka uporaba izdelkov Enterosgel zniža toksično obremenitev organizma ob kroničnem popuščanju ledvic. Individualen pristop pri odmerjanju, trajanju jemanja in pri razdelitvi odmerkov Enterosgela je pomemben za pozitiven vpliv na terapijo pri vsakemu posamezniku posebej.

Področja delovanja

Kronično popuščanje ledvic

Rezultati študije kažejo, da je Enterosgel učinkovit v odmerku 3x dnevno (1 uro pred obrokom) 28 dni, pri preddializnih bolnikih s kroničnim popušlanjem ledvic, saj spodbuja pozitiven klinični učinek na vseh opazovanih bolnikih, ki so ga prejemali. Študija je potrdila, da je 28-dnevna redna uporaba izdelka Enterosgel varna za bolnike, kar je bilo potrjeno na subjektivnem, fizičnem in laboratorijskem nivoju. Redna 4-tedenska uporaba izdelkov Enterosgel tekom študije ni povzročila nobenih neželenih učinkov.Enterosgel se lahko uporablja pri zdravljenju preddializnih bolnikov s kroničnim popuščanjem ledivc.

Uporaba:

3-krat na dan po 1 odmerek (po navodilih o uporabi), 1 uro pred obrokom, priporočljiv čas jemanja je 28 dni. Tovrstno razstrupljanje lahko ponovimo več krat letno.

Za omenjeno težavo priporočamo naslednje izdelke / pakete:

Uporaba

Način 1
Način 2
Pred uporabo tubo dobro pretresite! Poplaknete z zadostno količino tekočine (200 ml za odrasle in otroke, starejše od 7 let, 50-100 ml za otroke, stare od 1-6 let). Zadosten vnos tekočine je potreben kot del osnovnega zdravljenje akutne driske. Uporabite 1-2 uri pred ali po obroku ali jemanju zdravil.
© 2018 Enterosgel Slovenija. Vse pravice pridržane. Izdelava: bplanet.si