Virusi lahko enako kot bakterije povzročijo akutne črevesne težave. S svojo prisotnostjo in izločki dražijo črevesno sluznico kar povzroči drisko. Enterosgel na svojo površino veže viruse in njihove izločke ter s tem pospeši njihovo izločanje iz črevesja in hitrejše odpravljanje driske. Ob virusnih okužbah prebavil, vključno z organi, ki vplivajo na prebavila, le te razbremeni in omogoči, da lažje delujejo ter hkrati pozitivno podpre zdravljenje virusnih bolezni. Enterosgel dokazano veže in pomaga kot podpora zdravljenja sledečih virusnih okužbah in boleznih:

Rotavirusi

po 1. odvajanju: 2 odmerka (po navodilih o uporabi) vmešate v 2-3 dcl vode in popijete. pri vsakem naslednjem odvajanju: 1 odmerek do zaustavitve driske
Opomba: v kolikor se težave z rota virusi ne izboljšajo v 3. dneh, obiščite svojega zdravnika.
Za omenjeno težavo priporočamo naslednje izdelke / pakete:
Virusni hepatitis B in C

Učinkovitost enterosorpcije z Enterosgelom pri virusnem hepatitisu je zagotovljena z vezavo strupenih snovi in preprečevanjem njihove absorpcije v kri, ureditvijo črevesne mikroflore, s tem pa vpliva tudi na delovanje imunskega sistema. Enterosgel zmanjša toksično in metabolično obremenitev jeter v primeru hepatitisa in pospeši obnovo jeternega tkiva. Enterosgel pospeši normalizacijo biokemičnih pokazateljev in njihovih vrednosti in izboljša splošno počutje bolnika.

Uporaba:

3-krat dnevno po 1 odmerek (po navodilih o uporabi), 14-28 dni, lahko ponovimo več krat letno.

Za omenjeno težavo priporočamo naslednje izdelke / pakete:

Uporaba

Način 1
Način 2
Pred uporabo tubo dobro pretresite! Poplaknete z zadostno količino tekočine (200 ml za odrasle in otroke, starejše od 7 let, 50-100 ml za otroke, stare od 1-6 let). Zadosten vnos tekočine je potreben kot del osnovnega zdravljenje akutne driske. Uporabite 1-2 uri pred ali po obroku ali jemanju zdravil.
© 2018 Enterosgel Slovenija. Vse pravice pridržane. Izdelava: bplanet.si